Изглежда, че в семейството на Джей Ло и Бен Афлек

...
Изглежда, че в семейството на Джей Ло и Бен Афлек
Коментари Харесай

Ето това е модерно семейство: Бен Афлек събра Джей Ло и бившата си

Изглежда, че в фамилията на Джей Ло и Бен Афлек царува чудесна приемливост и в дома им някогашните не са тематика табу. Напротив - в неделя латинодивата и предходната брачна половинка на обичания ѝ - Дженифър Гарнър, се събраха и демонстрираха на света, че посред им има чудесно съгласие. 

Поводът актуалната и някогашната жена на Афлек да се срещнат беше музикално събитие, на което се е зародила приказна фамилна конюнктура, съгласно очевидци. Звездите участваха дружно с децата си и по всичко проличава, че няма и намек за омраза сред певицата и актрисата. 

 Джей Ло, Бен Афлек

Любопитен факт е, че Джей Ло и Бен Афлек дойдоха настрана от Дженифър Гарнър, само че на събитието участваха всичките им деца. Певицата беше заложила на обикновен, само че доста моден аутфит - дънки с висока талия и сако туит. Разбира се, визията ѝ бе приключена от токчета - Loubutins в маслинен цвят. 
                             

Гарнър от своя страна заложи на по-спортна визия от бухнал пуловер, класическо черно, зимно яке и комфортни маратонки.

И въпреки Дженифър Лопес и Дженифър Гарнър да са толкоз разнообразни една от друга, едно можем да признаем на Бен - несъмнено има отличен усет за дами.

Съвсем неотдавна Лопес съобщи, че фамилията ѝ с Афлек е " същинска благословия " и че е в прелестни връзки с Гарнър. Дори показа, че е доста радостна от обстоятелството, че имат общо 5 прелестни деца. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР