Изглежда, че тази година най-голямата битка в Игри на волята

...
Изглежда, че тази година най-голямата битка в Игри на волята
Коментари Харесай

След Игри на волята: Супергероят Илиян призна дали е с Мани

Изглежда, че тази година най-голямата борба в " Игри на волята " не е на Арената. За разлика от предходните сезони, в този обединенията и хитрите номера са на респект и даже нощес станахме очевидци на най-големия бойкот в историята на формата в България. При следващата конкуренция за територия, Мани и Фейгин съзнателно провалиха племето на Супергероите и те финишираха последни, след което тимът им се разпадна и бяха " плячкосани " от Непобедимите и Безстрашните. Алекса и Елица най-сетне се събраха в един тим, а Мани и Фейгин се разделиха.

Несъмнено една от най-обсъжданите обединения бе тази на Мани, Фейгин и Илиян в племето на Супергероите. Последният обаче отпадна от играта, само че двете девойки дадоха обещание да следват проекта, който са кроили дружно с него, а точно да разцепят племето и да бъдат " плячкосани ". 
                             

През последните седмици обаче, преди Илиян да отпадне, беше явно, че двамата с Мани са извънредно близки, даже се говореше, че може би са в любовна връзка, а също по този начин и че секси миньончето неуморно манипулира бургазлията и му " дърпа конците ". Илиян от своя страна изрично отхвърля това да е истина. Той най-сетне " изплю камъчето ", като отхвърли и с Мани да са гаджета, само че удостовери, че са неразделни и след финала на шоуто.

 

А по отношение на пререканията си с Цецо, които на моменти бяха повече от груби, Илиян показа, че са ги преодолели и че сега са в положителни връзки. 
                             

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР