Изглежда, че тазгодишният сезон на Игри на волята ще бъде

...
Изглежда, че тазгодишният сезон на Игри на волята ще бъде
Коментари Харесай

Игри на волята или Море от любов: Ето кои са участниците, които се влюбиха на арената

Изглежда, че тазгодишният сезон на " Игри на волята " ще бъде отдаден освен на безмилостни рискови борби, само че и на любовта. Дори бихме споделили, че шоуто стартира съществено да ни припомня за " Море от обич ". 

В четвърти сезон на риалитито няколко от участниците съумяха да се влюбят, до момента в който се състезават на арената. Ето кои са те:

Безспорно първи любовен звук в шоуто дадоха Елица и Алекса, които са двойка от малко повече от година. Романтиката посред им се е зародила доста преди шоуто, но има и играчи, които се залюбиха пред камерата.
                             

Първият прохождащ романс, за който научихме, е този сред Фейгин от Супергероите и Георги от племето на Непобедимите. Двамата по никакъв начин не прикриват благосклонностите си един към различен и пред всички племена обявиха, че посред им прехвърчат искри. Те даже излизали на една среща преди старта на шоуто. Доказателство за това, че връзките им са траяли и след " Игри на волята " бе първата им обща фотография в обществените мрежи. На фрагмента те се гледат влюбено и е напълно явно, че благосклонностите им са прераснали във връзка.

 

Тази година сме очевидци и на любовен триъгълник. В тима на Безстрашните прехвърчат искри сред красивата Мирела и любимецът на феновете - Валери. Двамата обаче не смеят да подхващат нищо, защото в племето е някогашният обичан на танцьорката - Лефтеров, който по никакъв начин не прикрива раздразнението си от закачливата връзка сред Мирела и сина на Мария Гроздева. 
                             

Любов несъмнено се заражда и в тима на Супергероите. В снощния епизод най-високият участник в " Игри на волята " - Цветан дръзна да предложения волейболистката Виктория на среща, откакто шоуто завърши. Тя изглеждаше безусловно очарована от предлагането, само че дали романтиката посред им е траяла, към момента можем единствено да гадаем. 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР