Изглежда, че спекулациите около здравословното състояние на кралица Елизабет II

...
Изглежда, че спекулациите около здравословното състояние на кралица Елизабет II
Коментари Харесай

Кралица Елизабет II в болница

Изглежда, че спекулациите към здравословното положение на кралица Елизабет II. Тя е прекарала нощта против четвъртък в частна болница в централен Лондон за проучвания, оповестява BBC. На идващия ден по обяд 95-годишната Елизабет се прибрала в замъка Уиндзор " в положително въодушевление ".

The Queen is back at Windsor Castle and " in good spirits " after spending Wednesday night in hospital for checks, Buckingham Palace says
— BBC Breaking News (@BBCBreaking)

Припомняме, че малко преди случая тя анулира визитата си в Северна Ирландия, където трябваше да организира двудневна аудиенция. В изказване от Бъкингамския замък обявиха, че " е в положително въодушевление и е разочарована, че няма да посети Северна Ирландия " и отхвърлиха положението и да е обвързвано с коронаворуса. Стана ясно, че тя е получила възбрана да пие алкохол и рекомендации да употребява бастун.



Снимка: Getty Images/Guliver

Новината за почивката по здравословни аргументи породи спекулации за здравословното ѝ положение. В английските медии се появиха апели към най-работещия член на кралското семейство да понижи ангажираността си. Въпреки пандемията, през 2020 година близо 200 публични уговорката.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР