Издирваният от Интерпол и осъден в три държави крал на

...
Издирваният от Интерпол и осъден в три държави крал на
Коментари Харесай

Брендо Най-Накрая Проговори! Ето Какво Каза Босът За Изключително Тежката Присъда, Която Получи!

Издирваният от Интерпол и наказан в три страни крал на кокаина Евелин Банев-Брендо проговори. Репортер на вестник " Уикенд " засече мафиота в понеделник вечерта в лоби бара на първокласен хотел в столичния квартал Драгалевци. Банев беше в компанията на костюмиран мъж на забележима възраст към 50 години. На репортерската молба на разяснява обстановката към делата си, Брендо сподели: „

Бях грубо излъган и незаслужено наказан. Пожелавам ви всичко хубаво “.

Това е първата обществена реакция на гангстера, откакто стана ясно, че той дефинитивно е наказан на 20 години затвор в Италия. Слега се и край най-малко към този момент на спекулацията, че Евелин Банев е избягал от България, каквито упорити клюки пълзяха месеци наред.

Само преди 3 седмици кореспондент на изданието още веднъж засече бандита, само че този път да кара самичък джипа си „ Тойота “ в центъра на София. Към днешна дата той има 2 ефикасни присъди и чака трета. В началото на март тази година Брендо бе наказан на 6 години затвор за пране на пари от Софийския апелативен съд.

На 21 юни Банев бе наказан и от магистрати в Букурещ на 10 години и 6 месеца затвор по обвиняване, че е внесъл на територията на Румъния над 51 кг кокаин. Дрогата беше хваната напролет на 2012 година в град Констанца, в резервоар на транспортен съд, дебаркирал на румънското пристанище.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР