Издирваният хазартен бос и собственик на футболния клуб Левски Васил

...
Издирваният хазартен бос и собственик на футболния клуб Левски Васил
Коментари Харесай

Пет варианта за бъдещето на Левски

Издирваният хазартен необут и притежател на футболния клуб " Левски " Васил Божков сподели, че " до момента в който има опция, ще оказва помощ на " сините ", само че не може да разяснява бъдещето на отбора в дълготраен проект.

" Съдбата на " Левски " не мога да кажа. Докато имам опция, " Левски " ще бъде добре. Предполагам, че страната се тормози, тъй като споделих на почитателите на " Левски ", че, в случай че национализират
лотарията, няма да мога да устоявам клуба. Не знам от какво се тормози страната? От митинги? От друго? ", сподели Божков пред бТВ.

Преди ден прокуратурата повдигна против него седем обвинявания, включително за началник на проведена незаконна група. По това време той към този момент прозорливо бе напуснал България и както се разбра, не има намерение да се връща.

От компанията му " Нове холдинг " разясниха, че " явно някой желае да постави ръка на " Левски ", само че не показаха съответни имена.

Така бъдещето на един от най-популярните български клубове още веднъж е сложено под въпрос и става пленник на ползи отвън футбола. Към момента обществената информация е лимитирана, само че все пак съгласно източници в " сините " среди се обрисуват няколко вероятни сюжети с друга степен на възможност.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР