Издирването на родения във Великобритания актьор продължава вече осем ден.

...
Издирването на родения във Великобритания актьор продължава вече осем ден.
Коментари Харесай

Без следа от актьора Джулиан Сандс вече 8 дни. Полицията продължава издирването му

Издирването на родения във Англия артист продължава към този момент осем ден. От 65-годишната кино звезда, която изчезна в планините на Калифорния, няма и диря.

Властите възобновиха търсене по въздух в петък, само че наземните интервенции остават спрени заради неприятните условия. Британският артист е забелязан за финален път предишния петък в региона на Балди Боул в планината Сан Габриел, северно от Лос Анджелис.

От полицията оповестиха, че са разкрили колата му покрай мястото, където е разгласен за липсващ. Според информация на телефонните му позвънявания излиза наяве, че той е бил в придвижване два дни откакто стартира издирването му. Той обаче не може да бъде локализиран все още, защото мобилното му устройство няма обсег или батерия.

" Оттогава няма нова актуализирана информация или информация от очевидци за местонахождението му ", съобщи в петък Глория Уерта от шерифския отдел на окръг Сан Бернардино.

По-рано полицията съобщи, че възнамерява да продължи да търси Сандс и не си слага " корав краен период " за привършване на интервенцията.

Актьорът изчезна, откакто в продължение на седмици Калифорния беше връхлитана от смъртоносни стихии, което провокира оповестяването на изключително състояние.

Джулиан Сандс е роден във Англия, само че през 80-те години на предишния век се реалокира в Калифорния, с цел да преследва холивудска кариера след триумфа на сантименталния филм с негово присъединяване " Стая с аспект " от 1985 година

Влизал е в ролята на сина на Сатаната в свръхестествения трилър от 1989 година " Warlock " и продължението му " Warlock: Армагедон ". Други кино заглавия с негово присъединяване включват " Кръв и кости ", " The Killing Fields ", " Arachnophobia " и " Leaving Las Vegas ".

Той е женен за писателката Юджиния Ситковиц и е татко на три деца.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР