Издирването на 17-годишната Ивана от Дупница продължава и в днешния

...
Издирването на 17-годишната Ивана от Дупница продължава и в днешния
Коментари Харесай

Издирването на 17-годишната Ивана от Дупница продължава

Издирването на 17-годишната Ивана от Дупница продължава и в днешния празничен ден по данни на полицията, заяви БНР. В търсенето на момичето вземат участие служители на реда, жандармеристи и доброволци.

На този стадий не полицията не планува прекъсване на издирването, въпреки че до момента не е реализиран резултат и няма никаква информация за Ивана .

Проверяват се всички подадени сигнали. Някои местности и обекти край Дупница към този момент са тествани по два-три пъти, изключително региона на Дренския хълм над града, при параклиса " Св. Спас " и поречието на река Джерман.
 Десети ден без диря от 17-годишната Ивана от Дупница
Десети ден без диря от 17-годишната Ивана от Дупница

Издирването се концентрира в в региона на моста над река Джерман

Кметът на Дупница Първан Дангов разяснява: " Няма нищо ново. Единственото, което съм коментирал, е, че би трябвало да има радиомълчание по тематиката, тъй като очевидно казусът не е толкоз елементарен за развръзка. "

Припомняме, че  когато родителите ѝ подадоха сигнал, че не се е върнала от учебно заведение. Стана ясно, че е напуснала образователните часова малко по-рано. При тунела на основен път Е-79. Раницата пък е била оставена на класната ѝ ръководителка в Гимназията по хранително-вкусови и химически технологии.

В Дупница се разгоря и сериозна полемика дали става от страна на съученици на Ивана . Това изказване обаче бе отхвърлено както от класния началник на момичето, по този начин и от негови връстници.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР