Издаването на книгата на Бритни Спиърс Жената в мен“ шокира

...
Издаването на книгата на Бритни Спиърс Жената в мен“ шокира
Коментари Харесай

Каква е цената на Бритни Спиърс: Ето колко е готова да спечели от книгата си

Издаването на книгата на Бритни Спиърс „ Жената в мен “ шокира мнозина с разкритията си за връзката ѝ с Джъстин Тимбърлейк, фамилията ѝ и 13-годишното ѝ наставничество. Не единствено, че книгата е огромен културен потрес, тя към този момент попадна в листата на бестселърите.

Но какъв брой ще завоюва суперзвездата от издаването на книгата си?

What is Britney Spears’ net worth?
— The Independent (@Independent)
След интензивна война за наддаване сред издателите, Бритни подписа голяма договорка за книга със Simon & Schuster през февруари 2022 година Съобщава се, че „ чупещата връх “ договорка е на стойност цели 15 милиона $.

Бритни подписа контракта за издаване на книгата единствено три месеца откакто беше освободена от 13-годишното си консерваторство. Въпреки че беше дейна в обществените медии, ангажирайки се с почитатели, певицата не беше споделила цялата си история - тази книга трябваше да бъде опция да се „ дават разкази и мнения на Спиърс за издигането ѝ към славата, музикалната ѝ кариера, и връзката ѝ със фамилията ѝ “ , сподели източник пред Variety.

Тогава не е чудно, че по-малко от 24 часа след оповестяването на нейната договорка, непубликуваната книга се изкачи до върха на листата с бестселъри на Amazon за нови издания, защото почитателите поръчаха авансово дълго чаканото издание.

В началото на кариерата ѝ, през 2002 година, Forbes я афишира за най-влиятелната звезда в света със положение от съвсем 40 милиона $, а до 2008 година се твърди, че тя може да коства над 200 милиона $.

What is Britney Spears Net Worth 2023: Property, Earning, Divorce & Lifestyle
— TheMoviesz.com (@themovieszcom)
Същата година Бритни влезе в консерваторството при татко си след обществен срив, само че тя продължи да работи и нейното турне през 2009 година The Circus Starring Britney Spears завоюва 131 милиона $, нейното най-успешно турне до момента.

През идващите 13 години Бритни издава още четири албума и взе участие като арбитър в телевизионното шоу The X Factor, което съгласно известията ѝ е спечелило 15 милиона $.

Съдебните записи, оповестени през 2021 година по време на борбата ѝ за независимост от попечителсто, обаче разкриха, че Бритни има положение от 60 милиона $. След повече от 25 години в светлината на прожекторите, нейният юрист твърди, че са разкрили неприятно ръководство на финансите на Бритни и считат, че тя може да продължи правосъдни дейности против татко си Джейми.

Britney Spears’ Net Worth Increased After Her Conservatorship Ended – Hollywood Life
— Jaun News Usa (@jaunnewsusa)
Бритни разкрива в записките си, че „ продължаването в музикалната ми кариера не е фокусът в момента… Време е да не бъда някой, който другите хора искат; време е в действителност да намеря себе си. “

Но това не ѝ попречи да издаде два нови сингъла, кавър на „ Tiny Dancer “ с Елтън Джон и „ Mind Your Business “, дует с will.i.am.

Тя също подписа контракт за бродуейския мюзикъл Once Upon A One More Time в джубокс при започване на 2022 година – първият ѝ пост след консерваторството – който обезпечава непрекъснати доходи от продажба на билети, както и турнета и лицензиране.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР