Издатели, автори, художници, дизайнери и страньори, преводачи, редактори, коректори, печатари,

...
Издатели, автори, художници, дизайнери и страньори, преводачи, редактори, коректори, печатари,
Коментари Харесай

Помогни на книгата днес, за да я има утре

Издатели, създатели, художници, дизайнери и страньори, преводачи, редактори, коректори, печатари, търговци и сътрудници се сплотиха в една обща идея – да оказват помощ на книгата през днешния ден, с цел да я има в бъдеще. Близо 100 издателства и книжарници застанаха зад акцията " Купи 1 книга ".
Инициативата под надпис " За да я има книгата " стартира в с апел към читателите в цялата страна да оказват помощ за спасяването на книгата и да подсигуряват нейното битие.
Голямото семейство на книгата се обръща към всеки, който в тези несигурни времена може да отдели средства за закупуване на книга или има опция да подари книги за идея. Инициаторите приканват обществото да сплоти напъните си в единна цел и посока – да помогнем на книгата през днешния ден, с цел да я има на следващия ден.

" Книгата е това, което остава след нас. Книгата е извор на познания, развлечение и хрумвания. Книгата е нашият живот и нашият смисъл. Днес светът на книгите е изправен пред същинско предизвикателство. И спасяването на този свят е в нашите ръце. Само дружно можем да помогнем на книгата през днешния ден, с цел да я има в бъдеще! ", гласи апелът на уредниците на акцията. Според тях точно дребните старания на всеки от нас могат да оказват помощ за спасяването на книгата като полезност.
Желаещите да поддържат акцията могат да го създадат, като влязат в особено основаната уеб страница на самодейността: . Оттам те имат опция да отидат в електронния магазин на пожеланото издателство или книжарница и да закупят книга по желание.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР