Изданието infotime.co се позовава на руски медии за конфликти между

...
Изданието infotime.co се позовава на руски медии за конфликти между
Коментари Харесай

Руски медии съобщават за сблъсъци между руски и арменски военни в Нагорни Карабах

Изданието infotime.co се базира на съветски медии за спорове сред съветски миротворци и арменски военни в Агдаманския регион на Нагорни Карабах. Някои медии даже разполагали с видеозаписи от стълкновенията.
Според " Вестник Кавказа ", на показаните фрагменти е запечатан миг от провежданата интервенция от съветските миротворци за насила на отряд " окупационни войски " да изоставен азербайджанската територия. Военният, снимал фрагментите, приказва за към 12 арменски бойци, които не желаят да изоставен територията. Миротворците уговарят арменците на два езика, самата интервенция се организира в изискванията на цялостно сходство със стандартите на съветските КТО (контратерористични операции).
 Ирански снайперист снимал Илхам Алиев и жена му в Нагорни Карабах Ирански снайперист " снимал " Илхам Алиев и жена му в Нагорни Карабах
Ирански снайперист разгласява провокативни фотоси на азербайджанския президент Илхам Алиев и брачната половинка му, първият вицепрезидент Мехриба...
На второто видео миротворците убеждават другата страна в безсмислената опозиция и оферират да предадат оръжието си.
По-рано NEWS.ru заяви, че азербайджанският президент Илхам Алиев декларирал, че Армения е виновна за разрушенията в Нагорни Карабах. Става дума за инфраструктурите, минали под контрола на Азербайджан.
Превод: Ганчо Каменарски
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР