Изданието elPeriodico.com публикува нова порция унизителни разкрития за комуникацията между

...
Изданието elPeriodico.com публикува нова порция унизителни разкрития за комуникацията между
Коментари Харесай

Шеф на Барса: Меси е канален плъх и хормонално джудже

Изданието elPeriodico.com " разгласява нова порция унизителни разкрития за връзката сред шефовете в Барселона по време на предходния президент – Хосеп Мария Бартомеу.

В известия в група в WhatsApp и в мейли Лионел Меси е наименуван " хормонално джудже " и " канален плъх " от няколко високопоставени хора от предходното ръководство на " Камп Ноу ".

Съобщенията са от 31 януари 2021 година – деня, в който " Ел Мундо " разгласява част от контракта на Меси. В едно от тях някогашният началник на правния отдел на Барселона – Роман Гомес Понти, назовава аржентинеца " канален плъх ", като го упреква в определяне на " трансферна тирания " на " Камп Ноу ".

Междувременно от полицията в Барселона излязоха с информация за разследането против Бартомеу и хората от екипа му – Гомес Понти и Оскар Грау, някогашен основен изпълнителен шеф в клуба. Местните управляващи работят по случая " Барселонагейт ", в който някогашните шефове на Барса са упрекнати, че са изнасяли персонална информация за Меси и Жерар Пике, написа Тема спорт.

На 22 март 2020 година в 12:10 ч. локално време Гомес Понти написа дълъг имейл до Бартомеу, с копие до Грау, в който предлага да се понижат заплатите като " радикални ограничения " при започване на пандемията от Covid-19, както и да се уволнят играчи, само че прибавя, че " няма да е неприятна концепция да се разгласяват договорите за милиони долари на първия тим, с цел да могат хората обществено да ги отрекат ".

10 месеца по-късно " Ел Мундо " разгласява контракта на Меси със заглавието " Договорът на Лионел Меси, който унищожи Барселона ". След това оповестен бе и този на Пике.

Още в деня на публикуването на контракта на Меси някои клубни мениджъри се пробват да схванат какво се случва. " Питат ли ви за контракта на Меси? ", пита Грау Панчо Шрьодер, тогавашния финансов шеф на клуба. А Гомес Понти прибавя скандално, обръщайки се към Бартомеу: " Барто, в действителност, не можеш да бъдеш толкоз добър човек с този канален плъх (Меси). Клубът му даде всичко и той се посвети на отбелязването на трансферна тирания ".

Гомес Понти отива даже по-далеч в отношението си към Меси. Според него аржентинецът е изискал от управлението неговата заплата и тази на Луис Суарес да не бъдат намалявани, до момента в който възнагражденията на всички останали в клуба могат да бъдат орязани.

" Писнало ни е от изнудването и грубостта на това хормонално джудже към всички нас, които работим в клуба. Той дължи живота си на Барселона. Дано марширува сред безразличието на хората, което е най-лошото, което може да му се случи ", написа още Гомес Понти в разкритите известия до някогашния президент Бартомеу и други някогашни шефове на каталунците.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР