Издадено е предупреждение за родители, които се опитват да получат

...
Издадено е предупреждение за родители, които се опитват да получат
Коментари Харесай

Предупреждение, тъй като родители „в пълен хаос“ се опитват да получат достъп до новата безплатна схема на правителството за грижи за деца

Издадено е предизвестие за родители, които се пробват да получат достъп до новата държавна скица за „ безвъзмездни “ грижи за деца за двегодишни деца.

Благотворителната организация Pregnant Then Screwed (PTS) сподели, че родителите са „ в цялостен безпорядък “, пробвайки се да получат достъп до новата скица – която предлага 15 часа „ безвъзмездни “ грижи за деца от април 2024 година Благотворителната организация споделя, че изтезанието на държавното управление остави родителите „ комплицирани и разочаровани “.

Британците са съумели да аплайват за код за достъп до схемата от началото на тази година, само че единствено 11% от 6000 интервюирани родители са съумели да получат своя код. Някои споделиха, че неведнъж се пробват да получат достъп до техния код, само че се провалят, защото уебсайтът ги изпраща в „ безконечен цикъл “, а други „ са изпратени на диво гонене “ с неправилни препоръки от линията за грижа за деца.

Около 17% от респондентите споделиха, че „ просто не знаят по какъв начин работи “ и малко под половината споделих...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР