Изчислено е, че повече от 81 милиона души в САЩ

...
Изчислено е, че повече от 81 милиона души в САЩ
Коментари Харесай

Малко известен трик за почистване, за да предпазите дома си от полени през този сезон на алергии

Изчислено е, че повече от 81 милиона души в Съединени американски щати живеят със сенна хрема, реакция към полени от бурени, треви и дървета. Симптомите, като сърбеж в очите и кихане, постоянно се лекуват с медикаменти за алергия без рецепта и превозване на по-малко време навън, само че от време на време домът ви може да бъде също толкоз рисков.

Ако към този момент кихате, кашлица и хрипове, има няколко малко известни защитни ограничения, които можете да предприемете, с цел да отбраните дома си от полени и да облекчите някои от признаците си. Първото решение е разчистване и избърсване от прахуляк, което може да звучи явно, само че може да се наложи да измененията метода, по който го вършиме – да захвърлите кърпата за прахуляк за нещо по-ново.

„ Прахът може да се състои от разнообразни частици, като например кожни кафези, косми, нишки, пъстър прашец и други материали от околната среда “, споделя Марла Мок, президент на Molly Maid. „ Използването на микрофибърна забрадка отстранява до 99 % от бактериите по повърхностите и може да се употребява без...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР