Изчаках до новата година, за да напусна, за да мога

...
Изчаках до новата година, за да напусна, за да мога
Коментари Харесай

Току-що напуснах — но защо ми отказват бонуса за миналата година?

Изчаках до новата година, с цел да напусна, с цел да мога да получа бонуса си за 2023 година, само че работодателят ми сподели, че имам да бъде нает по време на погашение на бонуси. Това е изцяло незаслужено. Дори в случай че компанията реши да не изплаща бонуси до март, това към момента са пари, които завоювах през 2023 година Моля, посъветвайте ме.

Съветвам ви да прочетете документите за политиката и проекта за бонуси на вашата компания, преди да подадете оставка. О, чакай - прекомерно късно!

Има доста нюанси за това по какъв начин се печелят и изплащат обезщетения като комисиони и бонуси и те могат да варират според от страната.

Но условието чиновниците да бъдат наети сега на погашение на бонусите и изплащането им три месеца по-късно и условието за работа, с цел да дават отговор на изискванията, не е извънредно или нелегално в множеството щати. (И не, не можете да подадете тримесечно предупреждение за овакантяване, с цел да покриете интервала — вашият шеф не е длъжен да почете предизве...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР