Избягало чихуахуа на име Бийн избяга за него на автострадата

...
Избягало чихуахуа на име Бийн избяга за него на автострадата
Коментари Харесай

Подивяло куче: Избягалото чихуахуа на име Бийн е спасено при драматично уловено на видео спасяване на магистрала в Ню Йорк

Избягало чихуахуа на име Бийн избяга за него на автострадата на Стейтън Айлънд, преди да бъде заловен от водачи в трагично уловено на видео избавяне.

Пикси кучето се вижда за първи път на запис на видеорегистратор, оповестен в TikTok, да се катери по автомагистралата, до момента в който коли профучават около него късно вечерта във вторник, до момента в който няколко загрижени водачи понижават скоростта и неефикасно се пробват да заловен неуловимото кученце.

Няколко водачи в началото се пробват да отклонят Бийн към изхода на Clove Road безрезултатно, след което в последна сметка настигат бързо избягалия и го дърпат в едно от транспортните средства.

„ Когато видях това куче, инстинктите ми просто се включиха и единственото нещо, което мислех, беше да се уверя, че кучето е на безвредно място “, сподели жителката на Arden Heights Кейти Мари, чиято видеокамера снима разтуптяващото избавяне, към Staten Island Advance в отчет, оповестен в събота.

„ Ние просто продължавахме да се опитваме да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР