Избягалият от районно управление в Пловдив арестант вече е задържан,

...
Избягалият от районно управление в Пловдив арестант вече е задържан,
Коментари Харесай

Избягалият пласьор от ареста в Пловдив се предаде в Монтана

Избягалият от районно ръководство в Пловдив задържан към този момент е арестуван, откакто се е предал самичък, научи организация BulNews.bg. Петър Петров се е предал в Окръжна прокуратура – Монтана, съпроводен от собствен юрист.
До предаването му се е стигнало, откакто от Окръжна прокуратура в Пловдив му бе повдигнато обвиняване за разпространяване на наркотични субстанции.
Обвинението е "за държане, без съответно позволение, за разпространяване, на високорискови наркотични субстанции – марихуана с общо нето тегло над 193 грама – закононарушение по член 354а, ал.1 от Наказателен кодекс ".
След покачване на обвиняването, наблюдаващият прокурор при Окръжна прокуратура - Пловдив е постановил обвиненият да бъде арестуван за период от 72 часа, считано от момента на задържането му на територията на страната.
Срещу него се води и досъдебно произвеждане за бягството му от ареста /престъпление по член 297, ал.1 от Наказателен кодекс /, което се следи от районна прокуратура – Пловдив, по което обвиненият е бил разгласен за общодържавно търсене.
Самият Петров, чрез юрист е декларирал, че ще се съобщи, след което в действителност е направил това. Понастоящем той се намира в следствения арест в Монтана в осъществяване на задържането за 72 часа. Предстои да бъде превозен в арест в Пловдив.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР