Избраният за играч на мача между Берое и Черно море

...
Избраният за играч на мача между Берое и Черно море
Коментари Харесай

Бандаловски: Изключително важна победа, нужен е и късмет във футбола

Избраният за " състезател на мача " сред Берое и Черно море Иван Бандаловски дефинира триумфа на старозагорци като " извънредно значим " поради трите точки, които оставят тима в битката за четвъртото място.

" Много значима победа, 6 мача нямахме победа. Доста тежко пристигна, тимът на Черно море е измежду най-коравите в България. Играят прекрасен футбол, имат добър треньор ", съобщи Бандаловски.

" Беше извънредно значима, с цел да останем в борбата за четвъртото място, което може да даде изход за Европа или баражи най-малко. Радвам се, че победихме. Заслужавахме след положителните игри в последните мачове да се поздравим с една победа. "

" Той постоянно желае това от нас, да играем атакуващ футбол, да преобладаваме. Дори с ЦСКА на " Армията " държахме топката повече от тях. Трябва да вкарваме повече голове, само че през днешния ден показахме, че можем да вкарваме. Имахме много положения. Респект и за Черно море, те имаха също много положения, стана двуостър мач, имахме шанс, само че от време на време би трябвало шанс във футбола.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР