Избраният президент на САЩ обвини Доналд Тръмп в съзнателно поощряване

...
Избраният президент на САЩ обвини Доналд Тръмп в съзнателно поощряване
Коментари Харесай

Джо Байдън обвини Тръмп в поощряване на безредиците

Избраният президент на Съединени американски щати упрекна Доналд Тръмп в " умишлено насърчаване " на безредиците във Вашингтон, написа БГНЕС.
„ На репутацията ни в целия свят бяха нанесени вреди, тъй като настоящият президент на Съединени американски щати насърчава бандитска формация. Това не може да продължава и би трябвало неотложно да бъде разследвано и отговорните да бъдат привлечени към отговорност ”, съобщи Байдън пред публицисти в Уилмингтън, щата Делауеър. Той също уточни нуждата да се ревизира дейностите на полицията при завладяване на Капитолия от полицията.
 Конгресът на Съединени американски щати удостовери: Джо Байдън е новият президент Конгресът на Съединени американски щати удостовери: Джо Байдън е новият президент
Конгресът на Съединени американски щати удостовери успеха на Джо Байдън на президентските избори, оповестиха международните медии. Вицепрезидентът Майк Пенс о...
За Тръмп оценката му бе, че „ той не е кадърен да извършва отговорностите си ”. Байдън обаче се отклони от отговора на въпроса дали поддържа импийчмънт против Тръмп.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР