Избраницата на принц Хари се появи в целия си блясък

...
Избраницата на принц Хари се появи в целия си блясък
Коментари Харесай

Кралски гаф: Не е за вярване как се облякоха Меган и Кейт

Избраницата на принц Хари се появи в целия си искра на събитие, на което беше и Елизабет II. Това е първата обществена изява на бъдещата кралска снаха в наличието на кралицата, а мотивът за нея бяха празненствата от през вчерашния ден в чест на Деня на Общността на нациите, известна в предишното като Британска общественост, написа woman.bg.



Появата на принц Хари в компанията на годеницата му на религиозната гала, отслужена в Уестминстърското абатство в Лондон, е сладкодумен знак за включването на някогашната американска актриса в английското кралско семейство.

Датата на сватбата им е планувана за 19 май.



На тържественото събитие Меган бе облечена в бяло вталено палто и черна рокля, прикриваща коленете, на дизайнерката Аманда Уейкли. Като част от протокола беше и шикозната бяла шапчица по дизайн на Стивън Джоунс. Елегантните й тъмносини обувки бяха допълнени от гальовен тъмносин клъч. Нямаше по какъв начин да не видим обаче, че същият дизайн и цвят обувки носеше и Кейт Мидълтън.

Мидълтън бе заложила на обичания си чифт на английския дизайнер Rupert Sanderson, с който постоянно сме я виждали и който е на цена от 425 паунда.



Меган пък бе подбрала Manolo Blahnik на цена от 450 паунда. От своя страна херцогинята на Кеймбридж, известна с безупречния си жанр, бе заложила на мрачно вталено палто и рокля на марката Beulah.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР