Избраната за народен представител от листите на Продължаваме Промяната –

...
Избраната за народен представител от листите на Продължаваме Промяната –
Коментари Харесай

Лена се жертвала заради ПП

Избраната за депутат от листите на „ Продължаваме Промяната – Демократична България ” Лена Бориславова се отхвърля от депутатското си място в 49-ото Народно заседание. Това разгласи тя с обява във Фейсбук.

Няма да бъда народен представител в 49-ото Народното събрание. На мое място ще влезе изключителният експерт в областта на националната сигурност, моят сътрудник от листата на Политическа партия в 24-и МИР Петър Петров. Благодаря още един път на всички за доверието!, написа тя.

Дните след изборите демонстрираха, че предстоят още сложни месеци и задания, както на национално, по този начин и на локално равнище. Формирането на постоянно държавно управление е огромната задача на сегашния парламент. Но в предизборната акция се убедих, че доста от проблемите на хората, които ни поддържат, се вземат решение на локално равнище, разсъждава Лена.

Тя прецизира, че Изпълнителният съвет на „ Продължаваме Промяната ” е взел решение, че паралелно с работата в Народното събрание, другата значима задача пред групировката са локалните избори.

Именно поради основната роля на локалната власт за подобряването на живота на хората във всяко кътче на страната бях номинирана да поема координационната роля в този развой и съответно да работя за акцията и проблемите на моя роден град София, написа Бориславова.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР