Избрахме заместник-председателите на парламентарната група - Георги Свиленски, Атанас Зафиров,

...
Избрахме заместник-председателите на парламентарната група - Георги Свиленски, Атанас Зафиров,
Коментари Харесай

Ето го новото ръководство на БСП: Корнелия и много мъже

Избрахме заместник-председателите на парламентарната група - Георги Свиленски, Атанас Зафиров, Христо Проданов и Иван Ченчев. Това сподели пред публицисти организационният секретар на Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов след извършено съвещание на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България ".

Той удостовери, че на следващия ден ще предложат Кристиан Вигенин за ръководител на Народното събрание. 

Тръгваме със законодателна самодейност, заяви той и добави, че пакетът от закони, които вкарват, преди всичко ще бъдат таван на цените на тока, газа, водата. На последващо място – изземане на свръхпечалбите от енергийните сдружения, само че освен на държавните, само че и на частните, с цел да има правдивост в обществото, уточни Гуцанов. Трети законодателен план ще бъде обвързван със обществената област – нещо, което по думите му е цялостен приоритет на Българска социалистическа партия.

Другото, което ще създадем, е още утрешния ден и в петък най-късно да внесем въпроси към служебните министри какво и по какъв начин се е случвало по време на служебния кабинет, сподели Гуцанов.

Той означи, че в петък ще бъде изслушан служебният министър на финансите.

За държавно управление не сме говорили, дано на следващия ден да стартира работа Народното събрание, да забележим по какъв начин ще бъде определен ръководителят му и едвам тогава можем да разясняваме по-сериозно за държавно управление, уточни Гуцанов в отговор на журналистически въпрос. 

Очакваме да имаме поддръжка за законодателната самодейност, защото считаме, че нещата, които предлагаме, са основно значими за всяко домакинство в страната, за стопанската система на България, добави Гуцанов.

Позицията ни е, че би трябвало да има законодателни промени в региона на правото, отговори той на въпрос във връзка изпратените от основния прокурор писма за законодателни промени. Нашето виждане е, че би трябвало да има смяна в прокуратурата, добави той. 
ТЕМА преди 12 часа 2491 преди 12 часа 1288 преди 12 часа 731
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР