Изборният туризъм се е развихрил до безпредел в цялата страна.

...
Изборният туризъм се е развихрил до безпредел в цялата страна.
Коментари Харесай

Изборният туризъм се развихря /Отворено писмо/

Изборният туризъм се е развихрил до безпредел в цялата страна. Ина Тодорова Найденова, претендент за кмет в община Ковачевци от " ЛЕВИЦАТА! " изпрати това обезпокоително писмо до редакцията на " ".

ОТВОРЕНО ПИСМО

Уважаеми медии,

Обръщаме се към вас с паника и молба да разпространите информация за квалифициран избирателен туризъм на територията на община Ковачевци.

По публични данни, които ние получихме, в последната година новорегистрираните гласоподаватели в община Ковачевци са се нараснали фрапантно. Жителите на община Ковачевци по непрекъснат адрес са 1022, а с записаните „ нови поданици “ броят им нараства на 1988 души или растежа е от 95%. (източника е информация на ГРАО към 15.06.2023 година за адресно регистрирани по непрекъснат и сегашен адрес в община Ковачевци, която прилагаме).

Този развой, който не е инспириран, нито следен от мен, долуподписания претендент за кмет на община Ковачевци, съществено ме тревожи, защото носи всички белези на съзнателно квалифицирано „ заселване “ на пълнолетни жители от други елементи на страната за да изкриви волята на локалните гласоподаватели. Сигнализирани са МВР-Перник и Областният шеф на област Перник за задачата.

Прилагаме точна информация по обитаеми места в община Ковачевци къде с какъв брой са се нараснали гласоподавателите. Неофициална информация, която постъпи при нас, е, че има цели тумби (десетки) хора, регистрирани на адреси, в които няма даже електроснабдяване!

Но защото тя все още се квалифицира като слух, настоятелно ви молим да поискате нарочна конференция с шефа на ОДМВР – Перник, ст. комисар Милчо Милчов, на която той да оповести публично резултатите от осъществената по адреси инспекция.

Смятаме, че в полза на обществото е да знае, какъв е действителния избирателен развой на територията на община Ковачевци и какво ни следва – дали почтени избори или авансово готови в интерес на избран претендент резултати. А също по този начин, дали нашето явяване на тези избори въобще има смисъл и дали изборите към този момент не са предрешени?

Таблица на адресно регистрирани по непрекъснат и сегашен адрес община Ковачевци към 15.06.2023 г.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР