Изборният кодекс предвижда да има експертни звена към ЦИК, но

...
Изборният кодекс предвижда да има експертни звена към ЦИК, но
Коментари Харесай

Божидар Божанов посочи коя ще е следващата управляваща коалиция

„ Изборният кодекс планува да има експертни звена към ЦИК, само че тя не е създавала такива. Като министър, аз предложих в актуализацията на бюджета да се плануват повече средства за ЦИК ”. Това сподели Божидар Божанов от „ Демократична България ”, някогашен министър на електронното ръководство, в ефира на предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS.

7 млн. лв. ще коства на данъкоплатците външна компания да извърши нужните софтуерните промени на машините през октомври, вместо това да бъде направено от държавни чиновници, изясни още Божанов.

„ Спрямо предходния резултат от 6%, социологическите изследвания ни дават растеж - дребен, само че дълготраен растеж на възобновяване на гласоподаватели. Политическа партия се дефинираха като център и го демонстрират, тъй че нямаме никакви терзания по отношение на това. Българска социалистическа партия беше вероятният сътрудник за антикорупционна коалиция през декември. По много тематики успяхме да реализираме единодушие. За страдание, избухна войната в Украйна и това промени линиите на разделяне в българския политически живот. Ако Политическа партия и Демократична България имат 121 гласа, коалиция сред тях е най-логичното нещо. Част от десните гласоподаватели избраха Румен Радев пред претендента на ГЕРБ по антикорупционни аргументи ”, разяснява още Божанков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР