Изборите за Европейски парламент никога не са пораждали толкова трепетно

...
Изборите за Европейски парламент никога не са пораждали толкова трепетно
Коментари Харесай

Големият въпрос на евроизборите: Как ще се представи крайната десница?

Изборите за Европейски парламент в никакъв случай не са пораждали толкоз трепетно очакване, като мнозина предсказват, че тазгодишният избор, който стартира през днешния ден ще означи исторически миг за евроскептичното крайнодясно придвижване.

Залогът на изборите, които не престават до неделя и се създават във всички 28 страни членки на Европейския съюз, в никакъв случай не е бил толкоз огромен.

Традиционните европейски политически политически фамилии - десноцентристката Европейска национална партия (ЕНП) и левоцентристкият Прогресивен алианс на социалистите и демократите (ПАСД) - евентуално ще изгубят част от въздействието си и ще се изправят против най-голямото си предизвикателство до момента от страна на групата от популистки, националистически и крайнодесни партии, които са решени да изземат властта от Европейски Съюз в интерес на личните си държавни управления.

Сблъсък на полезности

Този конфликт на съществени полезности - сред концепциите за по-обединена и по-разделена Европа - изправи континента пред исторически кръстопът.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР