Изборите все повече стават занаят и настървението, с което се

...
Изборите все повече стават занаят и настървението, с което се
Коментари Харесай

Златният залез на Борисов. Или още за словесната схватка ГЕРБ-БСП

”Изборите от ден на ден стават поминък и настървението, с което се организират нараства. Залогът става прекомерно висок на фона на това противоборство. Българска социалистическа партия споделиха, че са хвърлили целия си запас в тези избори, за тях успеха е непременно ” сподели политологът Арман Бабикян.
" Трябва да има говорене за народна власт когато става въпрос за избори. На Българска социалистическа партия им се постановяваше доста пъти да губят, само че те се настървиха поради последните парламентарни избори, когато изгубиха с малко " добави Първан Симеонов.

" Различията сред Българска социалистическа партия и ГЕРБ започнаха да понижават, може би поради лекия завой на България на Изток ", добави Бабикян. Утре следва и срещата на премиера Борисов, който е идващият, на посещаване в Русия.

" България може да се окаже на гребена на вълната. Щатите редовно се отдръпват от своите задължения и това праща Европа в орбитата на Москва ", съобщи политическият анализатор.

Според Симеонов, новината от срещата сред Борисов и Путин може да бъде стопляне на връзките с Русия, както с Анкара. Той добави пред България ON AIR, че Борисов може да се окаже на точното време и място, само че е по- скоро въпрос на шанс.

" Би било добре е в случай че успеем да изтъргуваме бизнеса. Няма място за завои към една страна с отвесна власт и без правосъдна система. Това,че тази година има 25% по- малко съветски турсисти, не е проблем - ще дойдат английски туристи на тяхно място ", безапелационен е Симеонов.

" Въпреки че Русия е огромна по територия, макар възрожденското схващане за Русия, ние не би трябвало да предаваме полезностите си ", безапелационен е той. Социологът назова предварителното необявяване на тази среща " свенливо " държание на министерсия съвет и пресцентъра.

" Смешно е когато президент и министър председател се конкурират, наподобява на селско съревнование. Ясната политика с цели би трябвало да се отстоява взаимно и от двамата " сподели Симеонов.

Бабикян добави, че на фона на приключващото Европредседателство разликите сред Българска социалистическа партия и ГЕРБ изчезват и всички партии са настроени произточно.

Коментаторите се сплотиха към извода, че от няколко седмици времената са нови и това евентуално ще бъде новата посока от есента.

" Борисов се намира в залеза си, а той от време на време е и златен ", съобщи Симеонов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР