Изборите са в историята. Резултатът ни е незначителен. Но в

...
Изборите са в историята. Резултатът ни е незначителен. Но в
Коментари Харесай

Станимир Илчев след изборите: Резултатът ще се промени и това вече започва

„ Изборите са в историята. Резултатът ни е нищожен. Но спрямо какво? След цели години в публичния фризер (десет с къси епизодични изключения), след хиляди ехидни припомняния на сякаш огромни грехове, след бягствата на „ наши “ към еничарския корпус на актуалния български халифат – Национална движение „Симеон Втори" отново се появи, проговори и се поизправи “, съобщи ръководителят на Национална движение „Симеон Втори" Станимир Илчев.

Той прикани да не се взираме в резултата, тъй като в него нямало необикновен смисъл. „ Важно е, че във всяка област има гласове за нас, чисти и смели гласове. Резултатът ще се промени и това към този момент стартира. Сега има мъка, няма отчаяние. Зад нас са 22 години. Все едно е било през вчерашния ден.

На 6 април 2001 година царят съобщи от Врана:

„ Скъпи мои съотечественици, този ден е преломен в моя живот. В продължение на десетки години страдах, както и вие, по неосъществената ни орис. Но в никакъв случай не съм губил вярата в една свободна и мощна България “.

Царят е жив. Врана е там. Ние сме тук. Мисията на Национална движение „Симеон Втори" в България е като задачата на българите в Северна Македония – немногобройни към този момент, само че упорити, неизтребими, отдадени.

Горчивината е разбираема. Унинието е неприемливо “, обобщава в позицията си Илчев.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР