Изборите са чистилището на демокрацията. Това каза президентът на Република

...
Изборите са чистилището на демокрацията. Това каза президентът на Република
Коментари Харесай

Плевнелиев каза защо Петков гони дипломати и Лена критикува Радев

Изборите са чистилището на демокрацията. Това сподели президентът на Република България в интервала 2012-2017 година Росен Плевнелиев в " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия. 

 Той предвижда, че с третия мандат няма да стане държавно управление. " Ако с първите два мандата не се случат нещата, с третия ще бъде съвсем невероятно. Отиваме към избори. Те са чистилището на демокрацията. Това, което ме тормози, имахме рекордно ниска изборна интензивност на предходните избори. Дайте, стига към този момент с това изчегъртване, излезте с две-три стратегически послания ", прикани Плевнелиев.

Президентът в интервала 2012 - 2017 година разяснява и изгонването на 70 съветски дипломати. " В проблема в руснаците доста хубаво би било да покажем някакви доказателства и да си даваме сметка, че в този момент е добър миг, с цел да можем да създадем този спор в обществото, с цел да се излекува. Ние можем да благодарим, само че не да се кланяме на Русия, по тази причина че ни е освободила ", уточни Плевнелиев. Той обаче посочи, че Съветският съюз не ни е освободил 1944 г.  " Ние не се лекуваме като общество от русофили и русофоби, затъваме още повече в това разделяне, което не е добре. Считам, че министър-председателят просто реши в последните дни преди да си тръгне, да ускори почитател клуба си. Докарали сме до там политиката, че се разделяме на почитател клубове. Едните против другите са както Левски, против ЦСКА. Уважаеми политици, търсете мостове един към различен ", прикани Росен Пленвелиев.

" Смирете се ", сподели още президентът в интервала 2012-2017г.  Той означи, че Кирил Петков е с рогата напред още веднъж. " Понеже той знае, че вървим към избори, тъй като знае, че неговите гласоподаватели, са гласоподаватели, които колкото повече ги нахъсваш против ГЕРБ и колкото повече непрекъснато приказваш за корупция в България, която не си разкрил и колкото повече атакуваш Русия по един или различен метод, ти мотивираш своя почитател клуб ", сподели още той.  По думите му ни би трябвало ни ново държавно управление, в което да се търси единодушие и консенсус. 

Плевнелиев разяснява изказванията на Лена Бориславова за хора, които са взимали по 4000 лева, с цел да приказват в неразбираема отбрана. " Не може, аман, писна ми,  да се разхождат едни описи. Извадете най-сетне доказателствата ", прикани Плевнелиев. Той съобщи, че му е направило усещане по какъв начин Бориславова дава политически още веднъж популистки квалификации.  " Казва на президента на България, че е политик от предишното. Този " политик от предишното ", който съм подлагал на критика, има най-малко още 4 години да работи. Мисля, че след 4 години от дълго време ще сме не запомнили коя е Лена Бориславова ", съобщи Плевнелиев. По думите му Радев не е политик от предишното.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР