Изборите не само ни връщат към нормализация. Служебното правителство показа,

...
Изборите не само ни връщат към нормализация. Служебното правителство показа,
Коментари Харесай

Владимир Береану: Днес Борисов говореше пълни идиотщини

" Изборите освен ни връщат към нормализация. Служебното държавно управление сподели, че да управляваш България, не е чак толкоз необикновено мъчно ". Това сподели по 7/8 ТВ журналистът Владимир Береану.

" Това е дребна страна, елементарно може да се ръководи при естествена експертиза. При предходното ръководство /бел. ред на Борисов/ бяхме привикнали с един човек, който прави всичко. Всъщност той заран взимаше едно решение, а вечерта - друго. Служебното държавно управление сподели, че едни естествени хора могат да управляват страната тя да върви по естествен метод ", разяснява журналистът.

" Важното е, че завърши това самовъзвеличаване. Хората от служебното държавно управление не изпадаха в едно фукане, като предходните. По времето на Борисов се лъжеше по най-безочлив метод. Сега диалозите бяха естествени. Разкриха цялата тази скица, която съществуваше и която изкривява пазарната стопанска система. Вече не би трябвало да се върне модела, който беше основан. Той в никакъв случай не е бил толкоз институционализиран ", съобщи още той.

" Борисов беше доста ядосан. Някаква суматоха се сътвори от неговото говорене. Пълни идиотщини говореше Борисов. Даже не подхождаше на човек, който е взел участие в политиката ", добави Береану.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР