Изборът за нова официална топка за следващия сезон 2020/2021 в

...
Изборът за нова официална топка за следващия сезон 2020/2021 в
Коментари Харесай

Топката за Евро 2020 ще подскача в efbet Лига

Изборът за нова публична топка за идващия сезон 2020/2021 в професионалния футбол на България е изработен. С това беше натоварена комисия отпред с професор Лъчезар Димитров, който оглавява и Техническия комитет на Българският футболен съюз (БФС). Комисията прегледа няколко разнообразни разновидността и се спря на топката на " Адидас " - Uniforia Pro - Euro 2020, която беше направена за европейското състезание това лято. Тя беше посочена и като прелиминарен любимец преди разглежданията.

Освен тази топка, във финалното разискване бяха включени още една на " Адидас " и една на " Найки ", само че в последна сметка изборът е изработен върху най-новата софтуерна направа, която трябваше да бъде показана на към този момент преместеното за следващата година Европейско състезание. Самата топка е въодушевена като дизайн от 12-те града-домакини на шампионата на Стария континент и би трябвало да символизира единството на европейския Изток и Запад, което е заложено и в името й " Унифория ".

Очакванията са професор Димитров, който има дълготраен треньорски, проучвателен и преподавателски опит във футбола, да показа топката за утвърждение на членовете на Изпълкома на БФС на идното или някое от идващите му съвещания. По този метод БФС затвърди желанията си да даде най-хубавия артикул на българските клубове, който може да бъде открит на пазара.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР