Изборът на редакторите днес посвещаваме на един от най-любимите празници

...
Изборът на редакторите днес посвещаваме на един от най-любимите празници
Коментари Харесай

Editors’ Choice: Какво си пожелахме за Свети Валентин?

Изборът на редакторите през днешния ден посвещаваме на един от най-любимите празници за всяка дама – Свети Валентин! 

И преди анти-романтиците да ни атакуван с думите, че не е нужно да има специфичен празник, в който да потвърждаваме любовта си, бързаме да ви уверим, че ние сме на същото мнение. Но подаръците са нещо прелестно и в случай че има още един мотив да ги получаваме, ние нямаме нищо срещу!

За какво си мечтае екипът на Miss Bloom и каква би била съвършената изненада съгласно дамите в редакцията, вижте сами:

Козметичните находки

 Editors' Choice: Какво си пожелахме за Свети Валентин?

Има ли жена, която не обича първокласна козметика? Въпросът е риторичен, несъмнено, по тази причина описът ни стартира с един комплект на Lierac Paris и серията  серията Magnificence. В него ще откриете гел-крем (с дългогодишен матиращ резултат, който изглажда и възвръща кожната текстура), почистваща пяна (почиства кожата в дълбочина, без да я изсушава или дразни) и лосион (двойно тонизиращ и с текстура, която се разтапя при контакт с кожата). В допълнение към комплекта избрахме и маска от серията Premium  с изтънчен мирис на жасмин, ирис и мускус. Маската по едно и също време почиства лицето, изравнява тена и работи като спомагателна антиейдж грижа.

 Editors' Choice: Какво си пожелахме за Свети Валентин?

За някои дами парфюмът е прекомерно банален подарък, а за други – класика, която не може да бъде надмината. Ние спадаме към втората група и без никаква виновност избираме Gucci Guilty Absolute Pour Femme – новият мирис на Gucci за дами. Нетрадиционен и основан за модерната жена, в сърцето си той има къпина, българска роза и жълт кедър.

С внимание към детайла

 Editors' Choice: Какво си пожелахме за Свети Валентин? От няколко сезона насам комбинацията от часовник и гривна е най-актуалният метод да носим тези два аксесоара. Разбира се, те би трябвало да бъдат съчетани по цвят и жанр, като този път ние се стопираме на нежни сребристи модели от Folli Follie. Докато часовникът Match Point е безспорна класика и с дизайн, който можем да носим постоянно и на всички места, гривната Wonderfly е кокетна, женствена и младежка.

 Editors' Choice: Какво си пожелахме за Свети Валентин?

Далече сме от мисълта, че долни дрехи се подарява само за Свети Валентин. Не единствено тъй като нееднократно сме говорили, че в основата на един добър аутфит постоянно стои вярното подбрано долни дрехи. Но въпреки всичко никоя жена не би устояла на деликатните оферти от дантела и сатен, решени в нежни цветове, идеални за пролетта. Перфектният метод да се поглезим открихме в магазините на  Triumph.  

За модерната фешъниста

 Editors' Choice: Какво си пожелахме за Свети Валентин?

Има ли по-голям аксесоар за една жена от чантата й? Тя би трябвало да е задоволително практична, че да можем да я съвместим с множеството неща в дрешника си, само че и задоволително ефектна, че да можем да я “заведем ” освен в офиса, само че и на бар след работа. Завърналите се на върха на трендовете раници и моделите със междинен размер от структурирана кожа са съвършен избор за всекидневието. Ние си харесахме тъкмо такива от Furla .

 Editors' Choice: Какво си пожелахме за Свети Валентин?

Изненадващо или не, този път в шопинг листата ни, въпреки и по-специален, не попадат обувки на висок ток. В крайник с манията на стилния свят по спортните обувки селектираме кецове от настоящите трендове – едните от кадифе, а другите със сатенена панделка вместо връзки. И двата чифта са с марка Ted Baker.

На езика на любовта и виното

 Editors' Choice: Какво си пожелахме за Свети Валентин?

Лимитираното шампанско на  Moët & Chandon от колекция  “Капсула на времето 2018 ” като че ли е основано за Свети Валентин. Обвита в елегантно кварцово розово, бутилката показва игриво дефиле на рози. Те цъфтят обилно и омайващо по цялата бутилка, загатвайки флоралните претекстове на роза в омагьосващия букет на Rosé Impérial. 

 Editors' Choice: Какво си пожелахме за Свети Валентин?

И най-после е време да се погрижим за романтиката.  Верен съдружник са свещите на I/TEMS – стилни аромати с още по-стилен дизайн. За празника избираме комплект в подаръчна кутия с две свещи по желание – в тази ситуация Underwood и Rose, напълно в стилистиката на празника.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР