Изборът на подарък невинаги е лесна задача. С наближаването на

...
Изборът на подарък невинаги е лесна задача. С наближаването на
Коментари Харесай

Подаръците, които ще ви донесат нещастие през 2022 година

Изборът на подарък не всеки път е лесна задача. С наближаването на празниците започваме да се чудим какво да подарим на обичаните си хора. 

Според езотериците вярно подбраният подарък подсигурява, че индивидът, на който го подарявате, ще изживее доста щастливи мигове през идната година.
Къде по тялото да пръскаме парфюм?
Забелязали ли сте, че ароматът изчезва денем? Има съмнителна и непроверена версия, че в случай че ароматът ви подхожда доста, с течение на...

Разбира се, би трябвало да помислите за подарък авансово, с цел да не се трансформира предпразничната подготовка в блъсканица.

Според астролозите при избора на дарове би трябвало да се съблюдават елементарни правила. Например, в годината на Тигъра, ненужните джунджурии несъмнено няма да донесат нищо положително на притежателя си - даже и красивите предмети, които нямат практическо приложение.

Ето какво още не би трябвало да се подарява през 2022 година.

Парфюми

През 2022 година несъмнено не би трябвало да се подаряват парфюми. Първо, в никакъв случай не можете да бъдете сигурни, че ще изберете подобаващия мирис и второ, признакът на годината не харесва сходни дарове. 
Мъжки парфюми - какво би трябвало да знаем
Парфюмът е един от най-силните афродизиаци. Правилно селекциониран, той покачва самочувствието и акцентира силата и мъжествеността. Вижте...

Козметика

За несполучлив избор се смятат и всички типове козметични артикули. Като цяло всичко, обвързвано с персоналната хигиена, няма да се хареса на Тигъра.

Предмети, свързани с неприятните привички на човек

Не би трябвало да насърчавате сходен метод на живот и да дарявате наргилета, безценен алкохол, пепелници и чаши - всичко това символизира неприятните привички на човек.

Фигурки с котки и касички за пари
Очарованието на дамския парфюм и от къде да закупим верния за нас
Парфюмът е значим детайл от дамския козметичен несесер. Оригиналният парфюм безспорно е една добра инвестиция за всяка дама. Изборът н...

Не забравяйте кой е повелителят на 2022 година. По-добре е да не го обиждате с сходни сувенири.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР