Изборът на перфектното облекло за важно събитие е предизвикателна мисия.

...
Изборът на перфектното облекло за важно събитие е предизвикателна мисия.
Коментари Харесай

12 звездни рокли, които донесоха проблеми по време на церемонията.

Изборът на съвършеното облекло за значимо събитие е предизвикателна задача. Дори звезди от международна класа са имали случаи, когато мечтаните им рокли са били неуместни. При някои им се късаха шевовете в най-неподходящия миг, други не мислеха че ще им не комфортно да се движат.

Ние обичаме да си подсещаме, че и звездите също са хора, по тази причина се задълбочихме в историите на актриси и певици и разбрахме какви проблеми имат те с тоалетите.

Мадона падна от сцената с главата надолу поради наметалото си.

Мадона претърпя случай по време на осъществяването на премиите BRIT Awards 2015 година. Според проекта певицата трябваше да развърже наметалото, а танцьорите да го смъкват бързо.

Ето по какъв начин самата Мадона изяснява случилото се: „ Преди представлението всички се опасяваха, че тежкият шлифер ще се изплъзне, до момента в който вървя, тъй че беше вързан доста крепко. Затова вървях като кралица, стигнах до върха на стълбите, дръпнах копринената лента, само че тя не се развърза. Имах избор: или да се задуша, или да падна. Избрах второто. ”

Елизабет Олсен потвърди, че вятърът и късите поли несъвместими.

По време на фотосесията вятъра повдига полата на Олсен, само че актрисата съумя бързо да реагира. Почти като Мерилин Монро!

Александър Скарсгард избави Марго Роби.

Скарсгард и Роби позираха пред фотографи на премиерата на взаимния филм “Тарзан ”. Легенда “. Изведнъж ципът на Марго се разкопча, само че актрисата не видя това. Александър Скарсгард като същински благородник реагира бързо и ловко закопча ципа на роклята. Роби възнагради спасителя си с другарска целувка по бузата.

Катрин Хейгъл не съумя да се наслаждения изцяло на усета на успеха заради пукнат тегел.

По време на церемонии постоянно се случват неприятни произшествия. Актрисата Катрин Хейгъл също нямаше шанс. Тя излезе да вземе премията и да изнесе признателна тирада, когато ненадейно шева се скъса. Но Катрин не се изненада, бързо взе падащата рокля и приключи осъществяването.

Роклята на София Вергара се скъса тъкмо под кръста 20 минути преди премията.

Актрисата е била на образеца Еми. Нищо не предвещаваше неприятности, когато внезапно, 20 минути преди да разгласят, че сериала им завоюва премия, роклята на Вергара се скъса по шевовете.

Хейдън Панетиер се заплиташе в прекомерно дълга рокля.

През 2014 година звездата от сериал „ Герои “ пристигна на бала на Института в зашеметяваща рокля като принцеса. Вероятно за Хейдън роклята беше прекомерно дълга: когато актрисата се качи по стълбите, тя се е заплела в подгъва и падна. Но Панетиер, стигна до края и сподели на публиката: „ Алилуя! Станах! ”

Брайс Далас Хауърд е принудена да купува тоалети за церемонии.

Когато звездите се събират за значимо събитие, като гала по награждаването, стилистите се грижат за дрешника им. Те са тези, които се обръщат към дизайнерите и се договарят за аварийни и съществени варианти.

Но Брайс Далас Хауърд потегли по другия метод: тя сама избира и купува облекла в повсеместен магазин. Така беше през 2016 година на награждаването „ Златен глобус “. Актрисата изяснява решението си по следния метод: “Ако имате ексцентрична фигура, нямате близки връзки с дизайнер или не сте задоволително известни, тогава просто можете да се купите рокля от бутик ”.

Рене Зелуегър мереше роклята си за «Оскар» най-малко 12 пъти.

През 2020 година Рени завоюва всички с безупречната си рокля Armani Privé. За да седи роклята добре по тялото, по него са работили 3 шивачи. Но освен те имаха усърдната работа. Зелуегър трябваше да опитва роклята най-малко 12 пъти и си заслужаваше това.

Магическата рокля на Зендая тежеше съвсем 5 кг.

Костюмът на Пепеляшка, в който Зендая блестеше в Met Gala, е инженерно знамение. Вълшебна сребристата рокля се трансформира пред публиката в хубав тоалет на принцеса. Екип от 8 души работи върху основаването му в продължение на 3 месеца. За структурата са били нужни въглеродни нишки, акумулатори и светодиоди. В резултат на това роклята тежеше 4,9 кг. Твърде доста за нежна Зендая.

4 души помагаха на Алисън Бри да облече роклята.

През 2019 година звездата от сериал „ Общност “ и „ Блясък “ пристигна за премиите на Гилдията в рокля от Miu Miu с голяма панделка на гърба, която приличаше на крила. Четирима души помогнаха на актрисата да влезе в този тоалет: „ Дори ми се струваше, че съм отчасти пришита към роклята “, изясни актрисата пред кореспонденти.

Селена Гомес мъчно можеше да движи ръцете си.

За Hollywood Beauty Awards известната певица избра не напълно сполучлив тоалет. Розовата й рокля от сатен беше неуместна. Селена не можеше да движи ръцете си. Тя даже не можя да изпий шампанско от чашата. Чудя се какво ли са мислили шивачите, когато са проектирали тези ръкави?

Риана трябваше да държи горната част на роклята си.

На премиерата «8 приятелки на Оушън» в Лондон Риана се появи с първокласна рокля с надълбоко деколте. Тоалетът очевидно не донесе триумф на певицата. По време на фотосесията златната рокля се изплъзна от дясното рамо, като оголи десния гръден панер на певицата. Но Риана просто се ухили и от време на време поправяше роклята през останалата част от вечерта.

В каква палава или смущаваща история с облеклата сте имали?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР