Избор №1 в миналогодишния Драфт отново играе баскетбол! Маркел Фулц

...
Избор №1 в миналогодишния Драфт отново играе баскетбол! Маркел Фулц
Коментари Харесай

Филаделфия приветства Фулц на крака

Избор №1 в миналогодишния Драфт още веднъж играе баскетбол! Маркел Фулц се завърна на терена за Филаделфия за първи път от 23 октомври предходната година, откакто в последните няколко месеца се бореше с проблемите в рамото, поради които бе трансформирал цялостната механика на стрелбата си. 19-годишният гард бе посрещнат на крайници от почитателите на Сиксърс и се показа устойчиво при домакинския триумф със 123:104 над Денвър.

Фулц игра 14 минути, за които вкара 10 точки при пукотевица 5/13, като компенсира успеваемостта си с 4 битки, 8 асистенции и единствено 1 неточност. Бившият състезател на колежанския Вашингтон подвигна публиката на крайници с две следващи сполучливи стрелби в края на дуела.

След срещата Фулц отхвърли да дава отговор на въпроси, свързани с травмата на рамото му. Това бе пети мач за него откогато е в НБА, като в преходните четири записваше по 6.0 точки, 2.3 битки и 1.8 асистенции при 33% успеваемост в стрелбата.

Сиксърс към този момент си осигуриха присъединяване в плейофите и се завръщат в елиминациите след спиране от пет сезона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР