Избирателите ни казват, че вече с мъка гласуват за нас,

...
Избирателите ни казват, че вече с мъка гласуват за нас,
Коментари Харесай

Владислав Панев от ДБ: Избирателите ни казват, че вече с мъка гласуват за нас

Избирателите ни споделят, че към този момент с тъга гласоподават за нас, уповавам се това да се обърне като чувство и то с резултати. Това сподели Владислав Панев от „ Демократична България “ в „ Тази заран “.

Преди две години Панев беше в центъра на скандал. Тогава той се снима с Делян Пеевски от Движение за права и свободи, а неговите съпартийци реагираха остро. Сега обаче Политическа партия, Демократична България, ГЕРБ и Движение за права и свободи взимат дружно решения в Народното събрание.

„ Преди 2 години желаех схващане и в този момент ги разбирам и тях. Не им съчувствам. Важното е да работим в полза на България и го вършим значително “, сподели Панев.

Според него измененията в Конституцията са в вярната посока и устойчиви

„ Коалицията е бодил в очите на доста хора. Когато имаме триумфи в Народно събрание и в изпълнителната власт, това е добре. Когато нещата се затлачат, тогава не толкоз, само че това е ситуацията. По-добра опция за ръководство сега няма “, добави още той.

Панев оцени и работата с сътрудниците от ГЕРБ и Движение за права и свободи като сложна, само че постигаща „ значително “ резултати. „ Постигнатото досега не е за занемаряване “, счита той.

На въпрос по какъв начин ще се разпределят регулаторите, той посочи, че вписаното в Конституцията условие за две трети болшинство при избор не е инцидентно.

Конституцията разпали пристрастеностите от рано сутринта в Народното събрание

„ Вече е заложено черно на бяло, че членовете на регулаторните органи няма по какъв начин да са политически лица “, сподели Панев.

На въпрос дали Движение за права и свободи ще има свои представители в регулаторите, Панев разяснява, че като всяка политическа мощ „ те могат да предлагат представители, които в случай че имат нужните професионални качества, да бъдат утвърдени от болшинството “.

Коментарът му за измененията в Конституцията и гласуването на държавния бюджет, вижте във видеото.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР