Избирахте ни не, за да бъде лесно, а за да

...
Избирахте ни не, за да бъде лесно, а за да
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Избирахте ни, защото бяхте мъдри и знаехте - не е лесно, но е правилно

" Избирахте ни не, с цел да бъде елементарно, а с цел да бъде вярно. " Това написа депутатът от ГЕРБ Георг Георгиев в свояпрофил.

" Избирахте ни, тъй като бяхте мъдри и знаехте - не е елементарно, само че е вярно. Знаете, че не е елементарно и през днешния ден. Знаете, че няма да е елементарно и на следващия ден, нито след седмица, нито след месец. Но е вярно. "

" Доколкото някой ме познава, знае, че през цялото време съм измежду най-ожесточените критици на Политическа партия и Демократична България. Заедно и по настрана. Критика, която не рядко, признавам, е прекосявала даже границите на положителния звук, само че считам постоянно с съображение. Уверявам Ви, че в случай че основанието е още веднъж там, рецензията също няма да закъснее ", добави той.

Коментарът идва, откакто в понеделник стана ясно, че 102-ото държавно управление на България ще има двама министър председатели и мандат от година и половина. ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, се схванаха за сформиране на “национално отговорно държавно управление ” с втория мандат и ротационен министър председател. 9 месеца (до края на февруари) то ще бъде ръководено от акад. Николай Денков от ПП-ДБ, а по-късно отпред ще застане Мария Габриел от ГЕРБ.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР