Изберете една карта без много да мислите и вижте каква

...
Изберете една карта без много да мислите и вижте каква
Коментари Харесай

Изберете карта и прочетете вашето съобщение за мир!

Изберете една карта без доста да мислите и вижте каква е рекомендацията, която ще донесе мир в живота ви, а може би и някоя положителна смяна!

1. Карта на насладата и вярата

Живеете във време на промени. Всичко, което ви се е случило до момента, ви се е случило, тъй като е трябвало да научите нещо. Сега е моментът да се изправите пред слънцето и всеки ден да вярвате, че най-хубавото следва да се случи. Сега можете да се изправите и да извършите невъзможното. Върнете се към фантазиите, които сте оставили, бъдете смели и работете с обич. Живейте всеки ден с наслада и неспокойствие.

2. Карта на мира
Имате потребност от увещание, че не постоянно сте виновни за нещата, които се случват в живота ви. Но вие все сте виновни за позицията, която заемате. Гневът в никакъв случай не е добър избор. Не забравяйте, че във вашата природа е да сте мъдри. Поемете надзор над живота, решенията и реакциите си. Научете по какъв начин да се справяте с гнева и любовта, по какъв начин да преодолеете твърдоглавието и ще забележите, че ще се почувствате по-добре.

3. Карта на искреността и отговорността
Дали давате най-хубавото от себе си в последно време? Какво вършиме през днешния ден, с цел да бъдете на следващия ден там, където желаете? Какво можете да извършите, с цел да станете най-хубавата версия на себе си? Вие сте човек, който го чакат велики неща и ориста ви е във вашите ръце. Е, дефинирайте вашите потребности, изпълнете се със мощ, обич и храброст и тръгнете към фантазиите си.

4. Карта на фантазията и новите благоприятни условия
Време е да погледнете живота с нови очи. Често прекарвате живота си в бързане, изпускате прелестните неща, които се случват всекидневно, и пропускате посланията, които животът ви изпраща. Време е да се успокоите и да помислите, с цел да получите отговор на някои въпроси. Прекрасни моменти ще се появят, само че единствено в случай че го позволите. Време е деликатно да наблюдавате знаците, тъй като животът в никакъв случай не стопира да ви демонстрира това, от което в действителност се нуждаете.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР