Избелете зъбите си и излекувайте венците си с тази рецепта!

...
Избелете зъбите си и излекувайте венците си с тази рецепта!
Коментари Харесай

Куркума за бели зъби

Избелете зъбите си и излекувайте венците си с тази рецепта!

Блестящата и хубавичко усмивка е обезпечена. Възползвайте се от този потвърден способ и споделете потребната информация с приятелите си.

Освен всички останали преимущества, куркумата ще направи вашите зъби по-бели с няколко нюанса за къс интервал от време. Особено потребна е за зъбите на пушачите и феновете на кафе и черен чай.

Този артикул е изцяло натурален, не съдържа субстанции, които повреждат зъбния гланц и венците.

Само след седмица постоянно потребление на тази избелваща паста ще забележите страховит резултат!

Вземете малко куркума на прахуляк (около 1/4 чаена лъжичка). Потопете в нея четката и измийте зъбите си по нормалния метод.

След разчистване не изплаквайте устата си незабавно, а оставете пастата за 3-5 минути. За това малко време куркумата ще направи чудеса.

Вижте още: Пържоли на фурна

Изплакнете добре устата си, с цел да премахнете даже най-малките следи от куркума, които могат да останат сред зъбите. Резултатът се вижда след първия път! Но, в случай че не сте удовлетворени, повторете процедурата за една седмица.

Куркумата освен избелва зъбите, като отличен антисептик и натурален антибиотик, тя лекува рани и дребни пукнатини, възпалителни процеси в устната празнина и оказва помощ при кървене на венците.

Избелете зъбите си с това естествено средство!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР