Изабела Шиникова, която направи рекордно класиране на турнирите от “Големия

...
Изабела Шиникова, която направи рекордно класиране на турнирите от “Големия
Коментари Харесай

Изабела Шиникова пред Sportal.bg: Григор ще направи и невъзможното, за да спечели

Изабела Шиникова, която направи рекордно класиране на шампионатите от “Големия шлем”, достигайки до третия кръг на квалификациите на US Open, бе " Гостът на Sportal.bg " .
 @@@
27-годишната ни сънародничка показа мнението си за представянето на Григор Димитров, както и упованията си за идния му мач против Даниил Медведев.
 @@@

“Израснали сме дружно, пътували сме по шампионатите. И до ден сегашен се поддържаме взаимно. Даже в този момент на US Open той ме поддържаше след всеки мач. Разбрах, че във втория мач със Саша Викери ме е гледал. След това ми вдъхна доверие и мощ. Каза ми, че играя добре и ми показа по какъв начин би трябвало да се развъртвам. Върнах му жеста и отидох да изгледам мача му със Сепи онлайн. Той играеше в действителност доста добре и видях, че е квалифициран физически и убеден в себе си. Много се радвах за неговите победи, най-много когато завоюва мача си против Федерер. Той направи нещо в действителност необикновено, за което доста му се веселя.”, сподели Шиникова, преди да даде отговор на въпроса дали има късмет против Медведев. - “Той постоянно има късмет и мисля, че ще направи и невъзможното, с цел да завоюва този мач.”
 @@@
Димитров и Медведев ще се изправят в полуфиналия си конфликт довечера не преди 23:00 българско време.
 Григор Димитров сензационно в профил Роджър Федерер от US Open @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР