Иво Танев е горд баща, който е винаги готов да

...
Иво Танев е горд баща, който е винаги готов да
Коментари Харесай

Баща за пример: Иво Танев отговори подобаващо на всички, които нападнаха дъщеря му в Звездите в нас

Иво Танев е горделив татко, който е постоянно подготвен да отбрани щерка си, изключително когато върху нея се изливат рецензии, които дефинира като безпочвени. Мнозина скочиха против Албена Танева след появяването ѝ в тим " Лейди Гага " в шоуто " Звездите в нас ", защото съгласно тях, единствената причина тя да се покаже в ефир е, че татко ѝ е прочут ефирен водещ. 

Иво Танев от своя страна отговори уместно и изчерпателно на всички критици, като показа, че даже не е знаел, че щерка му ще взе участие в предаването:

 иво танев

" Позволявам си да споделя вчерашното присъединяване на щерка ми Албена в тим Лейди Гага, в " Звездите в нас " Правя го, тъй като за следващ път, този път в страницата на това предаване се изля ненавист към нея, че била там с връзки, тъй като ми била щерка. А аз даже нямах визия, че взе участие.
Изгледайте присъединяване. Преценете дали се е показала тя и тимът и на равнище, съгласно вашата благозвучност и усещания. Въпреки, че това е нещо субективно, в случай че го извършите без зло в душата и с ръка на сърцето, доста елементарно ще отсъдите.

В този ред на мисли желая да попитам, децата на лекари имат ли право да стават лекари? Децата на юристи имат ли право да става юристи? Децата на учени имат ли право да се посвещават на науката? И други, и други, все сходни въпроси и образци. Защо децата на известните хора нямат право да изберат за специалност нещо близо до това на родителя си? Защо единствено те бодът очите на злите, завистливи и недоволни хора в тази страна? Означава ли, че когато си станал известен не трябва да създаваш потомство? Защото в случай че това потомство реши да се осъществя в нещо, което носи известност, ще бъде обречено на злоба ненавист и отказване поради родителите си? Неуважаеми мразещи и завистливи люде, гледайте вашия си живот, вашите деца и тяхната реализация и житейски път. Не правете това, което не желаете да вършат на вас. И вървете по пътя си с мир. "

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР