Иво Сиромахов - сценаристът и втори водещ на Шоуто на

...
Иво Сиромахов - сценаристът и втори водещ на Шоуто на
Коментари Харесай

Иво Сиромахов топли с плетена капела замръзналия си мозък

Иво Сиромахов - сценаристът и втори водещ на „ Шоуто на Слави ”, не излиза без шапка в мразовитите дни. И добре, че постоянно си носи шапка, инак мозъкът му може да простине и да развие менингит. Заместникът на Дългия във вечерното предаване на Би Ти Ви постоянно бръсне главата си до кожа и минусовите температури са доста рисковани за здравето му. 

В понеделник по обяд Иво паркира джипа си пред малкия екран и щом слезе от колата, на часа стартира да зъзне. За да се сгрее, 45-годишният столичанин взе да подскача пламенно от крайник на крайник и да потрива ръцете си една в друга. Кръвта му се раздвижи и стопли тялото му, само че не и голата му глава. Върху кубето на шоумена се сипеха снежинки, които щом докоснеха скалпа, се превръщаха в скреж, написа " Уикенд ".

С цел да защищити темето си от посиняване, Сиромахов извади плетена шапка от джоба на канадката си. Капелата той нахлупи връз ушите си и чак когато усети топлината й, откри сили да проговори на застаналия до него охранител на паркинга. „ Ето ти ключовете, откри място за колата ми. Аз влизам в малкия екран, че не устоявам на този мраз - напряко загивам ”, промълви през заледените си устни Иво на униформения мъж.     
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР