Иво Карамански-младши показа как живее след тежката катастрофа, в която

...
Иво Карамански-младши показа как живее след тежката катастрофа, в която
Коментари Харесай

Синът на Иво Карамански показа протезата

Иво Карамански-младши сподели по какъв начин живее след тежката злополука, в която загуби ръката си. Благодарение на майка си Нели Атанасова и втория си татко Александър Сано той има протеза, която замества изчезналия крак.  

" Цялостността е положение на мозъка ", е написал той под кадър, на който демонстрира своята протеза. Силният юноша демонстрира здрав дух и по никакъв метод няма комплекси от това, че е като киборг. 

Припомняме, че той  катастрофира с колата си в Нидерландия и се наложи ампутация на лявата му ръка от китката надолу. За благополучие, медицината и технологиите са доста напреднали и младежът се снабди с съвременна протеза, изплащана му от доведения му татко Александър Сано.



„ От няколко години се оферират бионични ръце, които са командвани от импулсите на мускулите. Буквално този крак може да прави всичко, някои стигат до 80-90% да върнат функционалостта на инстинската ръка “, окуражен е артистът за наследника на Нели Атанасова, написа Блиц.



Иво Карамански е съумял да си хване гадже, което му оказва помощ да минава по-лесно през компликациите.  От няколко месеца той излиза с инфлуенсърката и влогърка Антоанет Пепе, която е доста известна в Инстаграм, а неотдавна издаде и книга. Тя е със седем години по-възрастна от него и има три деца от двама разнообразни мъже.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР