Иво и Дарина Радева Дъщерята на президента Румен Радев – Дарина,

...
Иво и Дарина Радева
Дъщерята на президента Румен Радев – Дарина,
Коментари Харесай

Щерката на президента Радев към гаджето си: Толкова се гордея с теб, че ми иде да се разплача

 Иво и Дарина Радева
Иво и Дарина Радева

Дъщерята на президента Румен Радев – Дарина , е бясно влюбена в гаджето си. Двамата с Иво Димитров имат връзка от дълго време и родителите й към този момент са одобрили връзките им. А Дарина извънредно се гордее с избраника си, тъй като е надарен и се развива в доста области.

Освен с актьорско майсторство, Иво се занимава и с музика, като по думите на Дарина има благ глас. Именно под едно от неговите солови осъществявания в мрежата, президентската дъщеря възкликва на англ. език: Y ou make me so fuckin proud I wanna cry “ (в превод: „ Толкова се гордея с теб, че ми иде да се разплача “).

Двамата непрекъснато си разменят сърчица и любовни емотиконки, не се крият изключително от общественото пространство и имат много общи фотоси.

С Иво се познават от деца, само че едвам преди няколко години пламва любовта посред им. И до момента в който президентът незадълбочено познава момчето, майката на Дарина – Гинка Кесякова, го знае от дребен, познава и родителите му.

Припомняме, че Дарина също учи актьорско майсторство. Тя е в класа на Пенко Господинов и след 2 години й следва да се дипломира. От брака си с Гинка Румен Радев има и наследник на име Георги, на който тази година му следва абитуриентски бал.
 Иво и Дарина Радева
Иво и Дарина Радева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР