Иво Димчев се е разминал на косъм със зверска катастрофа,

...
Иво Димчев се е разминал на косъм със зверска катастрофа,
Коментари Харесай

Иво Димчев заспа зад волана и се блъсна с колата

Иво Димчев се е разминал на косъм със зверска злополука, от която го е избавил чистият шанс. Инцидентът е станал при започване на седмицата, а актьорът заяви за него през нощта на понеделник против вторник посредством обява във Facebook. След дълъг полет и тв изявление той тръгнал за у дома с автомобила си, само че задрямал зад кормилото и една не се умъртвил.

„ Снощи изцяло изтрезнял, само че извънредно, извънредно изтощен от 13 часа задокеански полет плюс 2 часа изявление за Би Ти Ви, явно съм задремал на кормилото и внезапно се разсънвам от мощен удар в отсрещния тротоар на софийски бул.. На 10 метра от мен изплашена от шума жена тича обратно към спирка на автобус. Осъзнавам, че съм навлязъл диагонално в насрещното платно и съм се блъснал във високия тротоар. Благодаря се на Бог и ориста, че в тези 5 секунди бездънен сън не е имало коли , движещи се против мен, и никой не пострада! Благодаря се на Бог, че съм бил на задоволителна отдалеченост от жив и безсилен човек, до момента в който заради зверска отмалялост съм спял в няколко тона движещо се желязо ”, написа Димчев.

Два светофара преди да се блъсне той си споделил мислено, че не вижда нищо от отмалялост... „ Половината от това, което се случва на пътя, аз не мога да го схващам от безсилие, тялото ми заспива от единствено себе си, а имам още 10 минути до у дома. Как ще го направя?! И внезапно се разсъниха от удар в тротоара. А можеше да е удар в кола, в дирек, в човек ”, продължава с разсъжденията ексцентричният актьор. Този случай е убедил болният от СПИН гений, че не по-малко рисково от шофирането пийнал е шофирането, когато човек е изтощен, написа Уикенд. .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР