Иво Аръков показа още един свой талант – на музикален

...
Иво Аръков показа още един свой талант – на музикален
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО. Иво Аръков с първа песен: За любовта е. От която боли!

Иво Аръков сподели още един собствен гений – на музикален реализатор. Първата му ария към този момент е реалност. AROMATA е горещо парче за любовта, от която боли, само че и ни прави решителни. 

Бързам да схвана повече за парчето, а след телефонния диалог с него, тембърът му още отеква в ушите ми. Само мога да си представям какво е този глас да пее наоколо до теб. Оказва се, че пеенето за него не е каприз, нито нещо „ самоуверено “, а отдавнашно предпочитание, пристрастеност и доста положен труд.

„ Това е ария за

ИЗГАРЯЩАТА ЛЮБОВ, КОЯТО НИ БЕЛЕЖИ

До степен да не можем да продължим. Клипът обаче приключва с приемане на действителността, да бъдем смислени и решителни. “

Самият той приема тази ария като опция да затвори страница от своя личен живот. И признава, че сега е благополучен в любовта си, а не го боли.

„ Смела стъпка “ – по този начин Аръков назовава появяването на първата му ария. „ Харесва ми да се занимавам с музика и продуцентство. Тази концепция дълго време отлежаваше в съзнанието ми, просто не попадах на верните хора. “ Вдъхновение получава от лятното турне с Кирил Кирилов, Кирил Ефремов и Виктор Стоянов. С Искрата пък съумява да съчетае работата си по изключително добър метод.

Признава, че през годините не е спирал да върви на уроци по пеене, при вокални педагози и хора от музикалния отрасъл.

ИМЕТО НА ПАРЧЕТО Е AROMATA

„ Пишем го и на кирилица, и на латиница. Ако можех, и на китайски бих го написал. “

 Иво Аръков за функциите си в

A писането, също като пеенето очевидно е в кръвта на артиста. Защото той е и един от създателите на текста на парчето. Допълват се отлично с Искарата и Росен Димитров.

Признава, че в случай че би трябвало самичък да напише текст, ще прекали с дългите фрази. „ А те не стават за ария! “. Затова се доверява на експертите с дълъг опит в обалстта.

НЕ ЗАРЯЗВАМ АКТЬОРСТВОТО!!!

За Иво пеенето е естественото допълнения към неговите креативен занимания.

„ Те са в една посока. Не ставам аграр. Тук просто едното оказва помощ на другото. “

Всъщност първото си предложение да стартира кариера като артист получава доста преди тази първа ария. То идва от Галин. А мотивът е една ария за огромен хранителен магазин. Тогава отклонява офертата.

Идеята очевидно е имала потребност да узрее, с цел да се получи това, което в този момент почитателите му могат да вдъхнат – AROMATA.

Защото когато човек прави нещата и влага сърце, те просто се получават. Доказателство за това е и фактът, че съумява да си показа и да показа концепцията за клипа в границите на единствено един телефонен диалог.

„ Изникна ми на незабавно, разсъждавайки върху текста. Просто ми беше доста елементарно да отвръщам на момента “

ВНИМАНИЕ ГОРЕЩО

Партньорка на Аръков в клипа е Десита. 

Благодарен й е, че е приела да взе участие в него, а наличието й, признаваме, е изключително осезаемо.

Горещите подиуми обаче никога не са причина приятелката му да ревнува.

„ Тя е моя другарка и по тази причина, тъй като няма нищо срещу и осъзнава какво работя и какви са сцените, в които вземам участие. Ние сме актьори, които пресъздават друга история в друго пространство. “

Издава ни, че двамата ще прекарат Свети Валентин дружно.

„ Вечеря, панорама, романтика, музика… “

Разбира се, че музиката ще е част от този ден посред им. AROMATA (на рози или просто на споделеност) също.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР