Иво Аръков най-после проговори за проваления си брак и смъртта

...
Иво Аръков най-после проговори за проваления си брак и смъртта
Коментари Харесай

Коя е бившата съпруга на Иво Аръков?

Иво Аръков най-сетне проговори за проваления си брак и гибелта на някогашната си брачна половинка Жени. Покойната половинка на артиста се споделя Евгения Браун и е рускиня. Тя е била набор на обичания си, родена през февруари 1988 година, а Иво се е появил на бял свят през същата година, само че в края на септември. Блондинката Евгения живеела в Лондон, където приключила висше обучение и работела като юрист. Двамата с Аръков се срещнали точно в британската столица, когато Дон Жуан от Белослав се бе отдръпнал от актьорството и беше решил да напусне България.

Актьорът отпътува за английската столица при започване на 2016 година, откакто претърпя провал със заведението, което отвори и банкрутира, малко по-късно го пребиха и се раздели с Мика Стоичкова, която любеше в продължение на малко повече от година. Поне два пъти в месеца Аръков хващаше самолета и отпрашваше към Лондон за 5-6 дни, където се снимаше в реклами и като статист в разнообразни продукции и получаваше много положителни възнаграждения, от порядъка на най-малко 400 лири (около 850 лева) дневно.

„ Има доста повече работа от тук. Имам планове, само че не такива, с които бих се похвалил. Както споделя Христо Шопов, това е работа за поддържане на форма. Пътувам сред София и Лондон непрекъснато. Искам да преследвам фантазиите си, до момента в който съм млад. Няма време за губене ”, показа преди години Иво и призна, че когато напуснал театралната сцена у нас, доста негови почитатели били разочаровани. Колегите му от театъра също му се обидили, че ги изоставя. „ Реших да отида по-късно в Лондон, с цел да се разкарам от всичко. Исках да се дистанцирам, да намеря още веднъж желанието си към сцената. Ако има човек, който ме издърпа от душевната кал, това беше Радост Драганова. Намерих сътрудник, който също желае да се развива в положителна посока “, призна преди дни красавецът. Имено предлагането на Радост Драганова връща гения у нас. Иво влезе в ролята на водещ на предаването „ Мармалад “ през есента на 2016 година и изкара съвсем 6 години като сътрудник на Радост на дребния екран. Предаването бе свалено тази пролет от ефира на Би Ти Ви и го смениха с „ Животът по автентичен случай “, където преди дни Младен от „ Съни бийч “ седна на диванчето пред Алекс Сърчаджиева и разголи душата си.

Той ревностно пази персоналното си пространство в загадка, само че реши да повдигне завесата и да опише най-съкровените си секрети. В прочувствен диалог пред Алекс артистът описа за най-трудните си моменти – тогава, когато е бил предаден и излъган, останал без работа, без обич, без най-близкия си другар. Иво Аръков показа за всичко, през което е минал – за своите възходи и падения, за брачната половинка си, за моментите, в които е бил жертва на зложелатели, и за неизказаните думи към безценен човек.

„ Много малко хора знаят, само че аз съм губил хора по време на фотосите на „ Съни бийч “. Аз трябваше да не преставам да бъда в кондиция, с цел да се получи комедиен сериал, а не противоположният резултат “, показа той.

Актьорът призна и за сложните мигове, през които е минал с Мика Стоичкова поради непрекъснатите интриги, които са били създавани към връзката им. Той загатна за грозни клюки, които идвали от бивше гадже, очевидно визирайки Мария Илиева, която беше в леглото му преди щерката на Камата. „ Мика беше доста ощетявана от това, тъй като целият този стрес се изливаше върху нея “, спомни си мачото и се изрече много ласкаво за някогашната си, като не скри, че тя е била ощетявана, тъй като е нямал време за нея.



След щерката на Камата е пристигнало запознанството му с Евгения. Двамата били доста щастливи, до момента в който русокоската не се влюбила в специалността на мъжа си и решила и тя да става актриса.  „ След като се разделих с Мика, си споделих, че не желая да съм повече с дами, които са известни, нито актриси и певици. Искам човек, който да е тотално друга специалност и да не търси да е прочут. Много се влюбих в Жени, страховит човек, неповторимо възприятие за комизъм, само че когато ми сподели, че желае да е актриса, избеснях. Всичко беше прелестно, само че за какво пожела да е актриса?! Все отново я приготвих и я одобриха да учи актьорско майсторство в Лондон, само че дистанцията стана все по-голяма “ – призна екранният Младен. Той доста желал да има деца от рускинята, само че тя решила да гради кариера.

Двамата решили да се разделят краткотрайно, като родният секссимвол се прибрал у нас и раздялата им станала непрекъсната. Двамата взели решение да се разведат и всеки поел по своя път. За страдание, доскоро повече от година Иво получил телефонно позвъняване от брата на Жени, който му съобщил, че красивата русокоска към този момент не е сред живите.



„ Моята някогашна брачна половинка умря през 2021 година Трябва да попитате моята сегашна другарка Габриела по какъв начин прекосих през това, тъй като беше много смразяващо за мен. Рязко изгубих почва под краката си, тъй като това е човек, който съм обичал с цялото си сърце и душа. Ние се разделихме, преди да се разведем, тъй като се надявахме, че тази разлъка ще бъде къса “, прям е артистът, който не крие, че съжалява, че Евгения е тръгнала да гради кариера и бракът им се е разпаднал. Жени в действителност е доста красива и е може би най-хубавата и естествена половинка на артиста. Аръков към момента си задава въпроси по какъв начин и за какво е умряла някогашната му брачна половинка, като има подозрения, че е убита.

„ Лондонската полиция е толкоз дружелюбна, че ти споделят: „ Момче, ти в никакъв случай няма да схванеш какво се е случило ”. Не желая да го разясня, че може да е умряла от насилствена гибел, само че тя не е умряла от КОВИД-19 – тя е млада жена, какво се е случило? ”, пита се и до през днешния ден красавецът.

Част от феновете на артиста се изненадаха от думите му, тъй като преди време Аръков съобщи, че не знае от какво е умряла, само че е изпаднала в меланхолия след развода им и по този начин почитателите му останаха с усещане, че рускинята се е самоубила.



Иво към този момент от 2 години е привързан с младата пловдивчанка Габриела. Двамата са се срещнали по време на пандемията, като плейбоят от Белослав останал впечатлен от голямата й гръд, която се оказа дело на пластичния хирург доктор Енчев.

„ Преди време трябваше да пътувам с мой другар по негови задължения, само че в последната минута той ми се обади, с цел да ми каже, че това няма да се случи и проектът ни пропада. Само че аз към този момент се бях настроил, че ще напусна София и не желаех да се откажа от тази концепция, по тази причина звъннах на Габриела, с която няколко дни по-рано се бяхме разбрали да се забележим. Тогава обаче още не бяхме двойка. Когато се чухме, тя ми сподели, че е отвън столицата, по тази причина с наслада възпламених колата и се насочих към мястото, на което бе тя. От оня миг нататък сме съвсем всеки ден дружно ” – призна неотдавна Иво и по този начин стана ясно по какъв начин е почнала връзката им.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР