Иво Аръков е от онзи тип знаменитости, които предпочитат да

...
Иво Аръков е от онзи тип знаменитости, които предпочитат да
Коментари Харесай

Иво Аръков бил женен

Иво Аръков е от оня вид звезди, които избират да пазят персоналния си живот надалеч от ярките светлини на прожекторите, тъй като е изцяло наясно с обстоятелството, че единственото нещо, което могат да му донесат, са непотребни усложнения.

Това обаче напълно не значи, че звездата от " Съни бийч " в никакъв случай не приказва за събитията, изграждащи житейския му път, трансформирали го в мъжа, който е през днешния ден. Напротив, той е в положение да направи, стига да е изцяло уверен, че е настъпил подобаващият миг да го стори. Една от аргументите за това е, че във всяка история постоянно има повече от един воин, а разказвайки я пред обществеността, освен това без единодушието на другите забъркани в нея, човек елементарно може да съобщи тяхното доверие, наранявайки ги. В същото време обаче, поради нещастието, с която са пропити някои разкази, те би трябвало да бъдат изстрадани, преди да бъдат разкрити, какъвто в действителност е този за брака на Иво, защитаван до момента в дълбока загадка...

Навремето секссимволът от редица родни телевизионни продукции е бил женен, само че тази тематика за него е обгърната в тъга, която той е трябвало да преживее, преди да откри сили да приказва по нея.

" Да, истина е ", удостовери пред нас актьорът. " В продължение на към три години бях женен за рускиня на име Евгения ", сподели той, обяснявайки, че всичко се случило прекомерно бързо. Подвластен напълно на любовта си, в оня интервал носителят на премия " БГ фешън икона " за 2021 година бил сигурен, че желае да обвърже живота си с този на тогавашната си половинка, която работила като юрист. Така той паднал на едно коляно, отправяйки ѝ значимия въпрос. Не след дълго двамата минали под венчилото, казвайки си публично " Да " един на различен, само че по стичане на събитията не съумели да изпълнят своите клетви и се разделили. Въпреки обстоятелството, че всеки от тях поел по личния си път, те съумели да запазят положителните връзки между тях, без да подценяват всички тези фактори, събудили възприятията им първоначално. Само година по-късно обаче някогашната му брачна половинка умира, а загубата ѝ нанася мъчителен удар на Иво, който дълго време не може да го не помни, пробвайки се да се пребори с тъгата.

Така той взема решението да не споделя за случилото в общественото пространство, най-малко до момента в който отворилата се в сърцето му рана не заздравее изцяло, въпреки да знае, че белезите от нея ще останат вечно. Въпреки това той призна, че сегашната му партньорка Габриела още веднъж е възстановила вярата му в любовта, показвайки му, че е кадърен да обича, без значение какво си е мислил преди този момент. Иво не крие, че с връзките им са хармонични, вдъхвайки му нужното успокоение.

" Аз съм от хората, вярващи в силата, по тази причина не обичам да провокирам злоба, която може да ме изправи пред тежки трудности, с каквито съм се сблъсквал в предишното. Сега обаче се усещам изтощен от всички инциденти, през които ми се е наложило да мина, по тази причина избирам да споделям пред медиите това, което считам за възможно ", сподели наскоро той за изявление с Life.dir.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР