Ивка Бейбе показа новия си нос, опериран преди месец. Тя

...
Ивка Бейбе показа новия си нос, опериран преди месец. Тя
Коментари Харесай

Ивка Бейбе се обезобрази: След силикона и носът й е нескопосан

Ивка Бейбе сподели новия си нос, опериран преди месец. Тя към момента върви с превръзки, само че проличава, че лекарите не са се справили добре. Репортерката се е подложила на по-различен способ – ултразвукова ринопластика с метода пиезо, който употребява технология за точно премахване на тъкани. Целта на метода била бързо възтановяване и по-малко отоци.

„ Не ме боля, дискомфортно е. Изпращам целувки и кураж на всички, които занапред им следва да вземат решение дали да си вършат ринопластика “, съобщи още инфлуенсърката.

Скандалната кореспондентка се готви за присъединяване в Биг Брадър и е решила да се тунингова напълно. Процедурите са свързани с много средства, а тя взема решение да мине фино. Така преди време цъфна с нескопосани силиконови импланти, а гърдите й започваха напряко от врата. Това породи бурни насмешки за Ивка и за нея се говореше в цяла България.

За популярност е подготвена на всичко – даже разреши на Галена да я води на каишка в столичен клуб. Сега е подготвена да превземе и „ Биг брат “.

Тя нашумя до момента в който интервюираше звездите в един от столичните клубове. Преди корекциите е била едно нормално неугледно момиче. Печели си хейт ежедневно. Обидите обаче се трансформират в коз за Ивка.

Автор: fakti.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР