Ивка Бейбе няма нужда от представяне, защото ако сте в

...
Ивка Бейбе няма нужда от представяне, защото ако сте в
Коментари Харесай

Апартаментът на една откровена мацка: Ивка Бейбе показа къде подлудява мъжете

Ивка Бейбе няма потребност от показване, тъй като в случай че сте в обществените мрежи и нета, то сигурно сте попадали на най-малко едно нейно изявление. Мацката има и личен подкаст, в който диалозите несъмнено не са за консерви.

Срещаме се с Ивка в жилището ѝ, който е нейното най-интимно място. Посреща ни с усмивка, ведра и отворена, а в дома ѝ си проличава, че живее човек, който е наясно със себе си.

Виж още: " Злобна, пошла и вулгарна ": Войната сред Габи Бланко и Мони Зенгинер се задълбочава

Ивка живее от близо три месеца в жилището си, който е мезонет. Може и да се изненадате, само че кухнята е мястото, на което инфлуенсърката прекарва най-вече време. Не единствено поради рутинните отговорности и хранене, само че и там мястото, от което работи.

Виж още: По българи не си пада: Зара от Big Brother вдигнала загадка женитба, смени си фамилията 

Момчета, не си мислете обаче, че Ивка ще се затвори през целия ден в кухнята, с цел да направи мусака, пълени чушки и млако с ориз. Дори и да го направи и да умее да готви, сега брюнетката е на напълно потомена в кариерата си, а работата е един от главните за нея цели. 

Апартаментът другояче е от модерните, в които кухнята и дневната с в едно помещение. " Тук си подвигам краката ", сподели шеговито Ивка, акцентирайки обичания си диван и масичката, на която си... подвига краката. Вие какво помислихте? 

Виж още: " Става за другар ": Още една от " Ергенът " пропищя, Евгени бил още единствено момче

Размерът несъмнено има значение за Ивка, избира всичко в инчове. За тв приемника става въпрос, още веднъж да не се впуснете в всякакви мечти. " Обичам огромни тв приемници, плазмата ми е 88 инча. Държах да е подобен ", сподели още Ивка.

Прави усещане, че в жилището няма непотребни украшения и украси по рафтовете. Ивка избира по-изчистените линии, леки цветни акценти и да не се задълбочава прекалено много в елементи и материални придобивки, които единствено натрупат прахуляк.

Виж още: Секс на френските Алпи: Мария Бакалова и Валери Григоров на първокласна почивка

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР