Ивка Бейбе може да се похвали с най-нескопосания силикон в

...
Ивка Бейбе може да се похвали с най-нескопосания силикон в
Коментари Харесай

Прилича на травестит: Вижте мустаците на Ивка Бейбе

Ивка Бейбе може да се похвали с най-нескопосания силикон в България. Имплантите на инфлуенсърката са сложени нескопосано и гърдите й наподобяват като че ли стартират от шията й. За сметка на това има хубаво тяло.

Тя сподели фотоси по бански пон време на почивката си в Тайланд. От екзотичния остров пукет тя пуска фотос след фотос. Вместо добре завършените й форми обаче аудиторията бе привлечена от мустаците й. След Нурофена на Диона, те се оказаха най-обсъжданото нещо в интернет.

На всички фотоси се вижда окосмената  и набола горна джука на Ивка. Неотдавна тя призна, че от дребна има съществено окосмяване по лицето и постоянно върви на козметик, само че очевидно в Тайланд е решила да се запусне. „ Там е цялостно с травестити и ти реши да се слееш с тях ли?! “, „ Не се притеснявай от мустака – въпреки всичко там множеството дами са с адамова ябълка “, „ Имаш трета вежда под носа “, гласят единствено част от подигравателните мнения под фотосите на инфлуенсърката.

Доста симпатична и същинска хубавица е била една от най-хейтваните инфлуенсърки през днешния ден Ива Иванова, по-известна като Ивка Бейбе. Тя е направила грешката и да легне под ножа.

Инфо: hotnews.bg

Тагове: Ивка Бейбе
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР